Van Spanje naar Portugal – de laatste voorbereidingen

Nog maar een weekje en dan vliegen we naar Tokio! Het begint er nu echt aan te komen, de Paralympische Spelen van 2021.

We hebben de afgelopen drie weken in Sierra Nevada (Spanje) een hele goede hoogtestage gedraaid op 2200 meter hoogte. Een prachtige plek  in de bergen waar we ons in alle rust hebben kunnen voorbereiden. De weersomstandigheden daar zijn te vergelijken met die tijdens de Spelen. Dat wij nu al zo gewend zijn aan de warmte gaat echt in ons voordeel werken.

Op dit moment zitten we in Portugal voor de laatste fase van onze voorbereiding op de wielerbaan. Hier zijn we vaker geweest – ook ter voorbereiding van de Paralympische Spelen in Rio – dus we voelen ons hier op ons gemak. Alle trainingen verlopen heel erg goed. We hebben nog een test gepland om te kijken hoe we er echt voor staan, maar we hebben er alle vertrouwen in. (tekst loopt door onder de foto`s)

Alles begint nu op z’n plek te vallen. We voelen ons goed en voelen dat de topvorm echt begint te komen. Ook het materiaal – wat bij wielrennen ontzettend belangrijk is – is helemaal in orde! We zijn ontzettend blij met ons super goede en mooie materiaal. We kunnen niet wachten om onze spullen  in te pakken en naar Tokio te vliegen.

Vanaf nu is het vooral goed uitrusten, dan kunnen we over twee weken vlammen! We rijden onze eerste wedstrijd op 25 augustus. Dan rijden we de achtervolging op de baan, gevolgd door de tijdrit op de weg (31 augustus) en de wegwedstrijd (3 september).

We houden jullie op de hoogte!

Tristan en Patrick

< Terug naar het overzicht