Stichting Tandemteam Bangma

Stichting Tandemteam Bangma is in 2013 opgericht. De stichting is opgericht om Tristan Bangma en zijn piloot te ondersteunen in hun topsport carrière als tandemwielrenner. Tandemwielrennen is een dure aangelegenheid. De Paralympische sport is helaas ondergeschikt aan de Olympische sport en dit is terug te zien in de budgetten. Veel kosten zijn voor eigen rekening. Denk hierbij aan reis en verblijfkosten, materiaalkosten, kleding en voeding. De stichting zorgt ervoor dat Tristan en zijn piloot hun doelen en dromen kunnen verwezenlijken. Namelijk: tandemwielrennen op topsportniveau en uiteindelijk plaatsen voor de Paralympische Spelen van Tokyo in 2021.

Inspiratie voor anderen

Tristan is nog jong maar heeft al veel meegemaakt in zijn leven. Er waren soms moeilijke periodes. Bijvoorbeeld pestgedrag en het accepteren van zijn visuele beperking. Maar ondanks dat heeft Tristan laten zien dat je met doorzettingsvermogen en in mogelijkheden denken heel ver kunt komen in het leven. Ook met een handicap is alles mogelijk je moet soms alleen een andere route bewandelen.

Stichting Tandemteam Bangma wil samen met Tristan laten zien wat er allemaal mogelijk is met een handicap. Sporten en bewegen is belangrijk voor je ontwikkeling en gezondheid. We willen laten zien dat je ook met een handicap kan sporten en bewegen, zelfs op topsportniveau. Tristan komt graag zijn verhaal en ervaringen delen. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Gegevens stichting

De stichting is een waarborg dat de gesponsorde gelden op de juiste plek terechtkomen. Jaarlijks wordt er een financieel verslag uitgebracht.

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter:                  Sijkje Winter
Secretaris:                  Ronald Nijmeijer
Penningmeester:      Kerst Bangma

Als u de stichting en daarmee Tristan zou willen steunen dan kan dat. Neem gerust contact op via de contactgegevens hieronder.

Bankgegevens
NL 85 RABO 0157 4524 17
KVK-nummer: 60213299

Adresgegevens
Stichting Tandemteam Bangma
Laurentiusstraat 8
8435 SE Donkerbroek

Contact
Kerst Bangma: 0516-491534 of 0613311526
Tristan Bangma: 0657789770

Email: tandemteambangma@gmail.com