Met trots presenteren wij Arbo Anders als nieuwe sponsor tot aan Tokio 2020

30 mei 2017

ArboAnders trotse partner van paralympisch kampioen Tristan Bangma

Diep onder de indruk van zijn verhaal en trots dat Tristan Bangma ArboAnders benaderde, waren wij natuurlijk meteen enthousiast. Wij mogen de komende vier jaar paralympisch kampioen Tristan Bangma ondersteunen in zijn traject naar goud op de Paralympische Spelen van Tokyo in 2020. Tristan heeft al eerder bewezen dat hij ondanks een beperking zijn droom heeft kunnen verwezenlijken, door zich te richten op wat wél mogelijk is. Deze houding sluit naadloos aan bij het gedachtengoed van ArboAnders. In de dagelijkse praktijk vertaalt zich dit naar een aanpak waarbij de focus ligt op datgene wat een medewerker wel kan in plaats van denken in beperkingen.

Tristan Bangma
Tristan Bangma heeft als baanwielrenner samen met Teun Mulder goud behaald op de kilometer tijdrit tijdens de Paralympische spelen in Rio. Dit ondanks zijn oogaandoening, waardoor hij nog maar 1% visueel waarneemt. Tristan bereidt zich sinds zijn overwinning in Rio alweer voor op de volgende Paralympische Spelen in Tokyo. Deze route loopt via een intensief traject van nationale en internationale weg- en baanwedstrijden, waardoor er een serieus budget nodig is om zijn doelen te kunnen bereiken. De ambities van Tristan reiken nog verder. Samen met zijn
stichting wil hij zijn opgedane ervaring overbrengen op kinderen / jongeren met een beperking, om ze zo over een drempel te helpen en te inspireren om een sport te gaan beoefenen. “We willen laten zien dat sport heel belangrijk is voor je ontwikkeling en dat er ondanks een handicap heel veel mogelijk is. Zelfs het beoefenen van topsport”, aldus Tristan. Hij hoopt ook als inspiratiebron te kunnen fungeren voor de klanten van ArboAnders en hun medewerkers.

ArboAnders
ArboAnders is een arbodienstverlener uit Joure met klanten door heel Nederland en werkt met een duidelijke visie. Nuchter, maar sterk betrokken en samen met de klant kijken naar het optimaliseren van het arbeidsproces. Hierdoor wordt verzuim voorkomen, maar mocht er desondanks toch verzuim zijn, dan wordt er vanaf dag één, met behulp van de verzuimmanager, gezocht naar de meest praktische oplossing gericht op re-integratie. Daarbij ligt de focus op schadebeperking voor werkgever en medewerker. Het motto luidt: “Eenvoud loont!”

De ambitie van ArboAnders is verzuim te voorkomen door te denken in mogelijkheden. Tristan Bangma & ArboAnders: een kansrijke combinatie.